Iz medija

Za svog postojanja, Populari se dosta puta pojavljivao u medijima, Der Standard, Radio slobodna Evropa, Deutsche Welle, The National, The Guardian, FAZ.net, The Economist, REUTERS, brojne lokalne radio i TV stanice te pisani mediji.  Gostovali smo na mnogim televizijskim emisijama gdje smo u programu uživo davali intervjue. Predstavili smo vam samo neke od njih.


http://populari.org/index.php?bGFuZz1sYXQmcj02
Pridruži nam se

Think tank Populari prepoznat je u i van Bosne i Hercegovine kao pouzdan izvor analiza u okviru svog domena interesa koje se temelje na dokazima i obimnim istraživanjima.

Populari je poznat po svojoj karakterističnoj metodologiji i sposobnosti da apstraktne i kompleksne koncepte pretvori u životne priče. Zahvaljujući tome, u mogućnosti je doprinijeti javnoj raspravi i uticati na kreatore poli

radiosarajevo.ba - report.ba - mreza-mira.net - mojevijesti.ba - four.ba - 18. 09. 2013.
Mediji o policy brief-u Popularija "Bosanski mamurluk: Perspektive BiH industrije"
Policy brief
Bosanski mamurluk: Perspektive BiH industrije

Ova priča o hemijskoj industriji nam otkriva samu srž problema koji stoji iza procesa donošenja odluka u BiH. Procesa koji je baziran na malo ili nimalo informacija, često bez konteksta i na žalost sa negativnim posljedicama za industrijske sektore i poduzetnike. 

Zamjenik direktora
Tražimo

Think tank Populari traži sposobnog i iskusnog zamjenika direktora.

Radionica
Vještine vizuelne prezentacije i efikasno zagovaranje

Sarajevo, Bosna i Hercegovina